Jump to content
Friday 09 June 2023

fekki

Medlemmar
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fekki last won the day on June 8 2022

fekki had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About fekki

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Sorry för sen återkoppling men det är först nu jag har varit nere på landet och testat lite. Det verkar onekligen vara ett bränsletillförsel-problem. Jag bytte bränsleslangen (med blåsa) men det verkade inte göra nått. Jag pumpar (med pilen uppåt) tills blåsan blir hård men det är samma problem. Det enda som hjälper är att lägga i växeln fram lite grann och sen pumpa upp igen och sen gasa på. Då funkar det hur bra som helst ändå fram tills man stänger av motorn. Då får man börja om samma procedur.
 2. Nej. Det blir den ju inte. Kanske läge att byta den då och testa igen.
 3. Jag är rätt Rudis på att mecka med motorer och vet inte vad jag väntade mig. Jag fick hjälp snabbt med en annan sak via forumet och tänkte därför posta om det här problemet. Jag förväntade mig väl att folk skulle vara hjälpsamma.....
 4. Nej den går i låga hastigheter men när jag försöker "trycka på" med mer gas som motorn dör. Men som sagt så sker det inte hela tiden utan bara ibland
 5. Men den går bra på tomgång och ibland går den jättebra att köra. Tex när vi sjösatte den så gick den superbra 5 min hem till bryggan. När vi sen skulle åka på en tur direkt efter så dog den när man försökte dra på. Vid låga varv gick den att köra (typ 3-4 knop).
 6. Hej Jag har en gammal tvåtaktare 60 Hk Johnsson som är lite lynnig. Ibland går den bra men ibland så dör motorn när man lägger i växel och gas, men den gasar på bra när man inte lägger i växel. I år har vi bytt bränslefilter men problem kvarstår. Vad kan vara problemet?
 7. Har nu testat och det gick ju hur lätt som helst! Verkligen supertack alla! Rätt verktyg för rätt uppgift.
 8. Tack alla. Verkar som om det blir en tur till Biltema på lunchen idag för idag ska båten i drickat!
 9. Tack alla. Verkar som om det blir en tur till Biltema på lunchen idag för idag ska båten i drickat!
 10. Jag har en gammal Johnson 60 hästar och innan jag sjösätter nu i år tänkte jag byta växelhusolja. Problemet är att den undra tappskruven sitter fast, som berget. Vad ska jag göra? Den övre skruven lossnar utan problem.Jag har en liten pump, ska jag pumpa ut oljan ur det övre hålet och sen fylla på med ny? Tack för svar!
×
×
 • Create New...