Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Force2013

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Force2013

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för alla svar! La renoveringsplanerna på is just nu, får köra med hemsk inredning detta år sen efter säsongen så har jag gott om tid att arbeta i lugn och ro. Jag tänkte faktiskt testa med björkplywood och sedan betsa det och köra 2 3 lager klarlack så får vi se hur det blir 😄
  2. Hitta en bra video för de som är nyfikna hur det kan se ut, ser inte helt dåligt ut kan nog bli rätt fint det.
  3. Glömde nämna det men all inredning jag har dragit ut är sån inredning som är synligt alltså hyllorna och taket ruffen och liknande så jag vill att det ska se fint ut men att köpa skivor av ytterfanéren för 2000 3000kr styck gör nog lite för ont i plånboken då jag kommer att behöva mellan tummen och pekfingret ca x5 100x220cm skivor då det är en del stora paneler osv.
  4. Marinplywood är det jag lärt mig av allt googlande så tyckte det lät rätt men menar bara plywood som klarar marina livet typ. Har du några bilder på resultatet av ekfanérad björkplywoodet och vart kan man få tag i det är det beställning som gäller då?
  5. Hejsan har blivit med båt för första gången och köpt mig en liten virbo snipa som jag håller nu på att renovera. Dum som jag är så drog jag ut all inredning för träet har blivit fuktskadad och tappat massa lack. Jag trodde "aja jag kör värmepistol och färgskrapa och tar bort skiten" men upptäckte efter hela 2 dagars arbete att träet ser ändå skit ut... Så nu till min fråga vart kan jag hitta marinplywood i Värmland eller annat trä som inte kostar allt för mycket då jag behöver en hel del. Kollat i Karlstad Kristinehamn, Karlskoga olika båt butiker och byggbutiker. Har någon något tips på vart eller vad jag kan använda för trä för att bygga ny inredning eller om det finns något motsvarande som klarar fukten. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...