Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Johanove

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Johanove

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för svar. Jag badade bladen i lite vatten och citronsyra för att få bort det gråa smutset som va på dom vid upptagning. Ingen påväxt. Därefter skrubbade jag med svinto.. dvs inga konstiga ämnen. @raol @Hybro MEN jag har insett att något är fel med insatsen/ plastskiktet. Se bild @Seawolf Är detta något man kan fixa själv?
  2. Hej! När vi tog upp båten i år så var anoderna runt propellern helt borta. Har båten i Öresund, vilken metall rekommenderas då? Tänker att det kanske finns någon bättre än den jag använde. (Kommer inte ihåg vilken det va tyvärr.) Anoderna va nya för säsongen. Anoden på drevet verkar knapp angripen.. den satt där även förra året när vi tog upp för första gången. Måste va fel metall antar jag? Nu när jag tvättade propellerbladen ser jag fläckar som jag inte känner igen. Är dom anfrätta? Se bild Tacksam för input! Comfortina 32 Vpd1-30, S130 drev
  3. Har också undrat varför det släppt.. lite oväntat så visar det sig att det är är annorlunda på andra sidan.
  4. Ok, måste se om jag kan komma åt det på något hyfsat rimligt sätt om jag ska köra väv. Tack för påminnelsen om mask
  5. Stort tack för er input! Ska kika lite närmare hur jag kan fästa ihop det igen. Epoxispackel låter som en bra ide, får se om det behövs en träbit också.
  6. Hej! Tänkte höra vad ni tänker om det som hänt på min Comfortina 32 från 83. Vad kan det ha för påverkan och hur kan man åtgärda det? Själv har jag inte märkt något som jag upplever problematiskt mer än att däcket knakar lite när man går på däcket, antar det beror på detta. Bilden visar bb sida nästan midskepps.
×
×
  • Skapa nytt...