Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

MJW74

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MJW74

  • Placering
    Landkrabba
  1. Stort tack, verkligen superschysst och mycket uppskattat!!! Ledsen för sent svar, men bättre sent än aldrig. Tack igen, ha en fin dag och vecka.
  2. Tack för det, verkligen schysst om du har möjlighet att göra det. Stort tack. Nej vi bor dessvärre inte nära Kungsbacka, annars hade det varit en bra lösning. Tack igen,
  3. Tack för svar. Ja precis, plattorna mellan fören och pulpeten. Schysst om vi kan få måtten, vore verkligen uppskattat. Nu står båten inlåst på vinterförvaring, inställd direkt av transportören efter hämtning så vi kommer inte åt att mäta nu. Ok, ska kolla eBay också, STORT tack för tips!
  4. Hej, Köpte en Örnvik 500 CLX Commander från 2005, men till den fanns inget soldäck med. Har sett på andra bilder, annonser etc. att det funnits som tillbehör på denna modell. Någon som känner till någon återförsäljare av Örnvik tillbehör? Alternativt: Någon som har ett sådant soldäck och har möjlighet att dela med sig av exakta mått och info om konstruktion så får vi försöka återskapa ett "eget". Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...