Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

riton

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om riton

  • Placering
    Landkrabba

Mina båtar

  • Bild
  1. Ska jag börjar bli hoppfull? Skadorna är anmälda som det ska. Vi har båda båtförsäkringar hos Länsförsäkringar och de är sammankopplat. Vi ska kolla om vi kan få tag på en profil, tack för tipset.
  2. Tack för svaren. Vi fick loss masten för en timme sen och den är rejäl böjd. En fråga om cirka 10 cm, vi glömmer den lösningen just nu. Jag ska kolla med båtskroten. Det ser ut som det också kan vara en lösning att leta efter en begagnat Misil för att bara plocka bort masten... Känns bara onödigt.
  3. Tack för tydliga svar och tips. Det ser ut som hela skadestånds reglering blir värre än själva stormen. är det någon som vet var jag kan hitta en båtskrot? Annars är masten fortfarande under båten, den är böjd men inte knäckt. Kan man drömma att det skulle gå ha rätta till den?
  4. riton

    Mast till Misil2

    Det blåste lite över helgen...Båten bredvid min låg på min mast ner jag kom till hamnen. Lite trist är det. Jag höll på med renovering hela förra vintern och det blev fint. Om någon vet var jag kan få tag på en aluminiummast som passar en Misil 2 skulle jag bli väldigt mycket gladare! I teknisk beskrivning står det att det är en guldeloxerad aluminiummast profil 137/100 med en masthöjd över vatten på 9,85 m. Jag hoppas på en mirakel nu.
×
×
  • Skapa nytt...