Jump to content
Friday 02 June 2023

heppstar

Medlemmar
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About heppstar

 • Rank
  Kadett
 1. Ingen aning, men det finns ingen möjlighet att ro denna båten i vilket fall. Den har dock en elmotor fram också. Men jag antar att ni andra förlitar er endel på sjöräddningen om motorn strejkar och ni driftar? Eller hur tänker ni där?
 2. "En fin nationaldag för drygt tio år sedan tog en kompis sin jolle Forbina Bambina 330cm lång från Marstrand till Skagen bara för att handla Fisk Fishshot Några timmar senare var de glatt tillbaka med två lådor " Helt underbart!
 3. Stort tack för alla svar! Massor med bra information och hur man skall tänka kring det! Helt plötsligt känns det som att båten kan göra sig bra i havet (fina dagar) trots att den inte är 6meter och sluten. Jag har fått med mig följande från er: Gå bara ut vid bra väder, förmiddagar kan vara fördelaktiga pga mindre blåst, ha VHF-radio redo, meddela rutten hemma, ha ankar+ankarlina tillhands...
 4. Hej, Jag har en Crescent 425 med en 20hp motor som jag tänkte fiska kustnära med på fina dagar. Hur tänker ni med små båtar gällande avstånd till kusten. Hur långt från kusten bör man max röra sig (finns ingen skärgård). Jag förstår att det inte finns något exakt svar då det beror på väder vind etc. men som sagt soliga fina dagar med bra koll på väderleksrapporterna. Vad bör man ha som tumregel? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...