Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Christina93

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Christina93

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Osäker på ritning ovan om den appliceras till denna givare. Den har två kablar, svart och blå. ”Jord” är gul. Gissar att den sätts fast med skruvarna.
  2. Jag har nu köpt en ny nivåmätare av amerikan model, det var som du sa, nu visar den rätt när den är på ytan(jag testar för hand) men när den är i tanken svajar den mellan 2-3 streck. Står stilla i någon sekund bara. Den nya mätaren hade ingen kabel för jord så är osäker om det är ok att hoppa jord kabel och endast använda signal och minus kablarna?
  3. Allt är original och det är en mercury mätare och givaren ser ut såhär( sett flera uttern modeller har denna givare så måste också vara original)
  4. Hej, jag har en Uttern 5202, min tankmätare har stannat på halvtank. Jag bestämde mig för att köpa en ny mätare och den visade samma sak. Köpte en ny nivågivare: https://www.seasea.se/instrument/motor-tankinstrument/tankinstrument/nivågivare-wema-s3-eu-i-rostfritt den visade tvärtom. Fullt istället för tomt och när den visar tomt är den inte på e utan strecket ovan. jag behöver er hjälp! Vilken nivågivare ska jag ha och varför visade den så fel. Tack i förhand!
  5. Hej, Min bränslemätare har slutat att fungera som den ska. Det som gjordes innan den slutade fungera var att koppla in ett ekoloder. Det som visas nu på tankmätare är lite över fullt. Det den verkar ha låst sig så. Vi har kopplat ut givarkabbeln och när vi fick tag i flottören kunde jag inte få ut den men jag rörde den lite och då ändrade tankmätaren sig till halvtank men när allt var kopplat och jordat på nytt visar samma fel igen. Tankmätarnålen svajar mellan fullt och nästa sträck och så håller den på. Snälla hjälp.
  6. Hej, Jag ska intstallera ekolod på min båt. Behöver lite hjälp från någon som kanske själv har en Uttern s52 eller liknade. Hur ska jag dra kablarna till givare och skärmen. Utan att det syns. Behöver man ritning till båten för att se detta eller kan någon tipsa mig. Nybörjare. Tacksam för all hjälp.
  7. Hej, jag har nyligen inskaffat en båt med en mercury 75hk 2taktare. Den verkar vid tomgång hacka ”hosta” och man behöver pumpa bensin varje gång man ska köra oavsett om de gått en kortare stund. Kan ni snälla hjälpa mig att reda ut var det kan vara. Bifogade en video också. Alla hjälpsamma svar uppskattas. IMG_7146.MOV
×
×
  • Skapa nytt...