Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Scandica

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Scandica

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för momentet. Nu har jag något att utgå ifrån.
  2. Lagom hårt ja. De ä de jag har problem med, ha ha. Tack, låter väl som ett vettigt moment, men ä inte det motorcyklar dom pratar om ?
  3. Hej ! Har en Suzuki 50 hkr. 2013 och skulle byta växelhusolja på den nu efter vintern. Sitter plastringar som pluggpackningar på den och undrar om någon vet vilket moment man skall dra dom med. Har en viss förmåga och dra allt för hårt o mycket riktigt gjorde jag det här med så det får bli 2 nya packningar (plastringar) Nån som vet moment eller knep för att dra dom tillräckligt hårt ? Sitter ju under vattnet så man vill ju inte dra dom för löst heller.
  4. Hjertmans är för små o på den andra länken fanns ju en jäkla massa men naturligtvis inte min. Tack ändå !
  5. Har en Scandica 475 Exlusive 2013 där det saknas lite vita plasthattar där rutan är infäst. Plasthatten trycks dit och fastnar i en plastbricka under skruvskallen (hoppas ni förstår vad jag menar) Ser ut som de vita plasthattar man tryckte på skruvarna på nummerplåten på bilen förr fast större. En del av dessa saknas eller är riktigt möra av väder och vind. Har letat efter nya men ej hittat, alla jag hittar är mindre. Dessa är ca. 24 mm. i diam. Är det någon som vet var jag kan få tag i nya?
×
×
  • Skapa nytt...