Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Buster_123

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Buster_123

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tog en scotch Bright me lite slipmedel och Buster rengöring, gick galant. Men prövade endast på liten yta. Vet inte hur Alu reagerar på slipmedel och om man ska använda de?
  2. Tack för alla svar, kan meddela att ja prövat me ångtvätt,busters egna alutvätt, terasstvätt, högtryck mm. De sitter som berget, känns väl som man går mer och mer åt slip hållet.
  3. Hej alla glada! Har letat ihjäl mig för info ang tvätt av aluminiumbåt, har ingrodd smuts i skrovet. Känns som att alla säger olika om vad för medel man får använda sig av. Antar att busters egna borde göra jobbet men de räcker ju inte enbart me de och en svamp. Är de ok att använda scotch brite me slipmedel för att avlägsna hårt sittande smuts eller är de någon annan som sitter på en bra lösning? hoppas någon me lite kunskap och tips kan återkoppla. tack på förhand och trevlig helg!
  4. Tack för snabb respons! Inga gropar att tala om, utan de var som ovan nämnt att de på nått sätt flagnar. Har noll aning om hur de ska se ut eller om de normalt sätt ligger ett skyddslager som släpper me tiden. Med vänlig hälsning, c
  5. Hej alla! Hoppas att någon med koll skulle kunna hjälpa mig me detta. Är detta ett ålderstecken (09) eller tyder de på något allvarligare? Finns även på motsatt sida dock inte lika stort. Om de nu endast är ett skönhetsfel finns de möjlighet att fräscha upp det? Tack på förhand, / C
×
×
  • Skapa nytt...