Jump to content
Tuesday 23 April 2024

A-bahn

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About A-bahn

 • Rank
  Landkrabba
 1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Säljes
  • Used

  Har en finnmaster 62 dc från 2018 och motor 150hk 4takt från yamaha också 2018 Båten har alltid varit på trailer i kallager. Använts ca 4-5ggr / år. Motorn har 23 gångtimmar nu. Servar den årligligen ändå. Superfin och alltid uppolerad. Inte en skråma, bättre nu än vad jag fick den som ny. Ingen bottenmålning. ..Dessvärre finns det repor på nedre delen av skägget, tanken var att fixa det till vintern men säljer nu ist pga av kommande flytt o stundande platsbrist för båten Men till trots är det nog den finaste båten som finns. Alltid tvättat den efter respektive sjösättning Har själv monterat en stereo, alpine stereo med 4 rockford marina högtalare Handfat med kran 10liter dricksvatten Full teakinsättning Plotter med GPS Givare och instrument Fendrar med finnmasterstrumpa 4st Teakbord Soldäck Matta till kabinen Motorlås och larm Prisidé har man men kom med egna förslag, av vettig natur dock Båten är därtill fulltankad med 98oktan upp till sina 100liters kapacitet, så bara där finns en förmögenhet

  4640.00 SEK

  Huskvarna - SE

 2. Hallå Jo men precis, så är det. Tack för svar!
 3. Ok. Då blir det inte direkt någon fysisk skada, typ på skrov eller akterspegeln. Utöver större slitage på motorn... Utan det hela handlar egentligen om instabilitet vid körning under högre hastighet?
 4. Hej Vad är det generella kring optimering Jag har en DC som har maxgräns på 150hk och det finns en nuvarande yamaha motor på 150 hk på den nu Men vad händer med båten om den trimmas upp till 175hk? Händer det något? Maxhastighet kommer ju bara bli vid körning rakt fram på lugnt vatten... Och mellanregisterts motorvarv spelar väl ändå inte roll , då det knappast ens finns 150hk vid de tillfällerna..
×
×
 • Create New...