Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

BL_BL

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av BL_BL

  1. Hej forumet! Någon som har ett bra och prisvärt tips på en transportör som kan hämta och lämna av båt i Göteborg? Även intressant med marina som har vinterförvaring (inomhus). Båten är en daycruiser. Tack på förhand!
  2. Hur vet man om man har en sötvattenkyld 4.3 MPI och hur kan man se om det är halv eller helsystem?
  3. Stort tack för ditt exakta svar! 😊 Har du rentav tips på firmor (din profil indikerar västkusten) som du anser vara bra på detta och gör det för en rimlig peng? En annan sak också, om motorn går bra idag och man gör denna åtgärd under vintern så är det väl rimligt att det skall/bör vara lugnt sedan?
  4. Jag undrar ett par saker och jag är nybörjare så v.g ha tålamod med mig 😉 Har en MerCruiser 4.3L MPI inombordare. Den går fint. Vid en mindre åtgärd innan sommaren så sa firman som lagade det felet att de samtidigt noterade "läckage mot bockhorn från knä" och att det skulle vara lämpligt att åtgärda under vintern (denna firma är f.ö auktoriserad på MerCruiser). 1. Betyder detta per automatik att knä(n) är dålig(a) och behöver bytas eller är det packningar som är dåliga? 2. Hur många knä finns det på en sådan motor? 3. Hur många limpor finns på en sådan motor? 4. Om ett knä är dåligt så byter man samtliga samtidigt? 5. Om knä är dåligt så byter man limpor samtidigt? 6. Vad är rimligt att ett sådant jobb skall kosta beroende på delar osv.? 7. Finns det risk för följdfel och vad är "worst scenario"? Tacksam för svar på ovan frågor 🙂
×
×
  • Skapa nytt...