Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

hazlos

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om hazlos

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Allt fungerar nu som det ska och vi tog en tur upp mot Skärhamn idag. Inga problem alls så tror bytet av tryckgivaren löst problemet 😀
  2. Hej! Tack för alla råd och tips. Tryckgivaren är nu bytt efter en del konsultation. Ska testa båten senare idag och hoppas på att detta löser problemet.
  3. Tack! Drevoljan är påfylld så det har jag uteslutit, men intaget kan vara en orsak (dock ligger temperaturen endast på ca 70-75 grader). Ska försöka hitta manualen och verifiera pipen.
  4. Hallå, Ny här på forumet så jag reserverar mig direkt för ev uppenbara åtgärder Har en Askeladden c6 med en Mercruiser 4 3 MPI från 2010 som går här på västkusten, Göteborg. Allt har funkat bra i sommar, men efter att jag hjälpte till med att bogsera en båt som fått haveri har jag nu fått problem enligt följande: När båten är fulltankad och vi är 5 personer i båten får jag när jag ska accelerera och gå upp till planing vid ca 3-3500 varv ett långt pip och därefter försvinner all kraft. Temperaturen, oljetryck samt spänning är OK enligt kontroll och instrument. När vi endast är 2 personer i båten så går den precis som vanligt. Jag misstänker någon givare som ger utslag och ska få hjälp att läsa ut felkoder, men det är inte lätt att få tag på just nu. Har googlat en del och ser en tråd kring IAC:n som verkar en kandidat, men tänker att jag även delar detta inlägg för ev idéer. En annan idé är att verifiera kylningen Då det är en Askeladden sitter sjövattenintaget på styrbord sida på akterspegeln. Har rensat det nät som tar in sjövatten och jag ska även försöka kolla värmeväxlaren för att se så det inte fastnat sjögräs eller annat skit. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...