Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Proberas

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Proberas

  • Placering
    Kadett
  1. Tps:en ser ut att vara lite ur läge mot vad nån någongång ställt in den..men hur ska den ha kunnat flytta sig det är en annan fråga de..
  2. aha ja nej det sitter inget därimellan. Jadå testat det med..och tankar enbart 98 i båten..även liten skvätt oktanhöjare..
  3. Hej. Om du menar filtret som sitter på högtryckspumpen inuti vstn så vill jag inte säga att det är enkelt 😅 man fick ju riva ner hela insuget för att komma åt..men det såg även det väldigt fint ut..och skulle det dumma sig så skulle väl även motorn gå dåligt på övriga varvtal och även kall? Soppa verkar den att få..antagligen för mycket..blir inte klok på att bara..den liksom hostar vid 1500rpm typ 5knop. Och räcker man ger lite gas så går den bra igen. Själv i båten når jag 36-38 knop så den verkar gå som den ska på fullgas också. Ja jag har klurat på vattentempen/insugstempen/map/tps men vet inte riktigt hur jag ska felsöka dom..
  4. Motorn är en Mercury 115 EFI 2002. Båten går perfekt när jag startar den kall. Då kan jag ligga i vilken fart jag vill utan minsta host. Men när man dragit på en stund och motorn blivit varm då börjar bekymret. Ligger man på ca 1500rpm så hostar den till då och då, höjer man varvet går den bra, och när man växlar imellan neutral och drift för att lägga till så kan den lägga av..tomgången ligger på ca 900-1000 varm som kall, växel i eller inte. Trodde problemet var borta häromdagen för då funkade den kanon när jag kom tillbaka efter turen..kunde krypköra sista biten..men när jag skulle lägga till så hostade den till igen.. Har bytt Iac Neutralswitchen Termostat Tändstift x antal ggr Haft isär vstn och allt såg fin fint ut. Bytt dom små filterna i spridarna trots att dom var fina. Bytt alla soppafilter Plockat bort bränsleblåsan för att utesluta den. Sprutat startgas överallt utan nån skillnad..dock vid minsta lilla dusch vid luftintaget så dör den. Kanske glömt något..Skruvat med den i 1,5 säsong nu nån gång i veckan utan att hitta felet..googlat varenda svensk/amerikansk sida.. Finns det någon typ utav choke på en efi som kan ha fastnat i något kallstartsläge? Då den går bra kall men inte varm? Vattentempsensorn fastnat i kallt läge? Förlåt för långt meddelande men har nån någon idé skulle jag bli överlycklig. Mvh Daniel Lööf
  5. Tack 😊 du körde på 3.6kg? Hur stor båt har du?
  6. Okej tyckte jag letade som en dåre inatt men hittade inget bra. Såg du hade bilder på bordet men går inte riktigt se adressen
  7. Attans vad grymt :) vart fick du tag i ritningen? :) småsugen på att testa bygga ett med :)
×
×
  • Skapa nytt...