Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Theodoren

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Theodoren

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Motorn tappade varv efter några minuters färd i marschfart. Stannade upp och försökte köra iväg igen, motorn betedde sig underligt och vid fullt gaspådrag tappa den kraft och dog. Fick sen inte igång motorn igen. Inne vid bryggan igen tog jag bort stiften och dem såg ut som på bilderna, kladd.. Torka av dem och montera tillbaka. Lyckades sedan få igång motorn och körde en snabb sväng utan problem. Vad skulle detta kunna vara när man ser stiften? För mycket olja i bensinen? Ger motorn upp?
  2. Är det inte något annat med bränslet som borde strula då om tomgången skulle behöva höjas? Men ska testa det, tack!
  3. Hej! Märkte ett par gånger innan jag tog upp båten i höstas att den kunde dö när man la i växeln. Detta skedde inte när man la i backen eller la i växeln och samtidigt lite kvickt öka varven. Den var inte heller svår startad efter den dött och går okej när man väl kommer iväg. Går utan problem att lägga den i växel uppe på land när den inte är under belastning. Misstänker att det är dags att göra rent förgasarna men vad kan man kolla innan jag ber verkstan fixa det? Eller låter detta som något helt annat? Har ni några tips eller egna erfarenheter lyssnar jag gärna. Tack på förhand!
  4. Crescent 535 är väll egentligen samma båt som monarken, köpte en sådan i somras och är nöjd än så länge. Min är nog ifrån sent -70 tidigt -80 med en 55hk Yamaha 2-takt. Gör 20-25 knop beroende på last. Går att hitta billigt om man håller utkik
  5. Skall bli roligt att följa detta! Ju mer bilder desto bättre👍😊
×
×
  • Skapa nytt...