Jump to content
Wednesday 22 March 2023

Johan799

Medlemmar
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Johan799

 • Rank
  Kadett
 1. Vilket projekt😅 har du börjat måla båten än? Grymt bra jobbat👍👍👍
 2. För att cellplasten ska bli vattensjuk, behöver den ligga i vatten längre stund för det eller vad? Båten är på trailer, kommer vara så i min ägo.
 3. Amt 215 har något som kallas ”säker hamn garanti” vilket betyder att båten kan inte sjunka mer än att det fortfarande går använda huvudmotorn, detta är vad jag vill kopiera till min båt.
 4. Yes nu snackar vi😀 Cellplasten jag har är gjord för markisolering, det som man isolerar betongplatta med. Så länge jag äger båten ska den stå på trailer, den kommer och få chans torka ur om fukt sugs upp av cellplasten tänker jag.
 5. Svarade på detta men kom inte fram🤔 snvänder båten till trolling fiske så är ute oftast på den kalla tiden av året. har förtroende till konstruktionen men tänker mer som ”murphys law”
 6. Ja alla sätt är bra förutom dom dåliga. råkar ha några kubik cellplast hemma så därför frågar jag just om det. tänker figur såga cellplasten in i tomrummen som typ skivor av limpa, luddigt jag vet men hoppas du förstår.
 7. Intressanta frågor. flytläget kan inte påverkas negativt om du inte fyller tomrummen väldigt ojämt tex fyller barbord sida och lämnar styrbord sida tomt. tänkt fylla så som vattenlinjen är, lite luddig förklaring kanske. lasterna som kommer i spel vid omfördelning av ”flytpunkter” det är ändå en båt inte ett skepp, är det möjligt att skador uppstå? Troligt vis inte men chansen finns. kommer båten sjunka snabbare om viss skada uppstår av cellplastens bärförmåga, nä det tror jag inte.
 8. Tja kära båt kollegor Funderar på om det är klokt att fylla tomrummen i min pilothouse båt med cellplast så den blir osänkbar. vad tror ni? väl mött
×
×
 • Create New...