Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

batm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om batm

  • Placering
    Kadett
  1. Japp, en Silver Hawk. Kändes orimligt att nå in med någon nyckel till alla tre bakom men får göra ett rejält till försök om det är det tänkta sättet.
  2. Fick loss spaken och tre av sex skruvar. Men de sista tre roterar bara och skulle behöva hålla emot på baksidan. Det är dock trångt som bara den så kan inte komma åt. Måste missa något?
  3. Nej, det är jag inte. Jag ska ta av huven imorgon och kolla hur det ser ut vid motorn. Om det inte är reglaget utan vid motorn det kärvar - vad innebär det?
  4. Har problem med att växla min Mercery 100hk EFI. Var väldigt trög och jag hade svårt att få i backen först och nu har den fastnat i framåt växel oavsett hur jag kämpar med växelreglaget. Var ska jag börja felsöka? Hur öppnar jag upp reglaget?
  5. Det är inte helt smidigt att montera av motor så hade helst undvikit det. Hade tänkt att överdrag på motorn så då ser man ju inte om köpa finns på eller inte.
  6. Tracker har jag på plats redan, det känns bra och larmar ju direkt om det rör sig.
  7. Funderar på att ha motorbåten (5,4m, 100hp utombordare) på tomten vid fritidshuset över vintern. Huset ligger i en mindre by med "sommarort" karaktär så rör sig inte så mycket folk på vinterhalvåret. Har kameraövervakning men skulle vilja göra det lite svårare än att bara dra ivåg med båten på trailern. Lås på trailer, montera av hjul på trailern och palla upp trailerna, sätta en betongsugga framför båten etc. Vad har ni för förslag? Vad är meningslöst att lägga tid på?
×
×
  • Skapa nytt...