Jump to content
Thursday 18 July 2024

Bravo357

Medlemmar
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bravo357

 • Rank
  Kadett
 1. Mycket bra, tack! Ja.... jag tror att jag ska ge upp, jag kan inte identifiera vad det är för båt, jag kan inte beställa kapell och det finns inte skylten som jag finnas som på den här länken så... jag ska köpa ngt som jag vet bad det är för ngt. Tack för alla som tog sin tid för att hjälpa mig, jag uppskattar verkligen! Ni kanske ska hjälpa mig i en annan tråd att köpa en båt som det jag vill ha, som en Bella 512 Excel det är en typ av bowrider som jag vill ha, det är kanske för sent nu i år så blir det kanske på våren en familj båt.
 2. Jag hoppas att jag fick rätt information, det var från försäkringsbolaget som sa det men han verkade inte vara 100 på det. Ska jag ge upp? Någon som har en båtmodell som liknar en Bella 512 Excel till salu i Västernorrland? Behöver inte vara just en Bella 512 Excel, det är bara en referens på de jag vill ha, gärna 70 Hk uppåt.
 3. Jag googlade på bilder för Bayliner bowrider 2007 och det liknar väldigt mycket, en skillnad är att den vi tittar på har utombordare motor.
 4. håller med men ledtråd i skrov nummer berättar ngt annat.
 5. Skrov nummer består av bokstäver och siffror, den börjar på "CN" och slutar på "07", i min undersökning (om det verkligen stämmer) "CN" i början första bokstäver betyder land som tillverkades och står för China och sista siffror är års modell 2007. Mer än det har jag inte kommit fram, får man posta hela skrov här på forum??? då gör jag det.
 6. Bilden på båt Kopia av Bella 550 Jag vet inte om man får eller bör lägga ut bilden på skrov nummer men det har jag också
 7. Hej, Det är första gången jag skapar ett ämne här. Jag är sugen på att skaffa en större båt än den lilla Linder fiskebåt som jag har för att kunna åka med familjen på utflykt ute på öarna runt omkring höga kusten. Jag hittade en båt som såg lämplig ut och när jag frågade personen som vill sälja den efter modellen sa han att han vet inte vad det är för modell / fabrikat, han säger att det är en kopia av en Bella 550, inga skyltar eller ngt liknande som kan identifiera båten, bara skrov nummer. Jag kan tänka mig att köpa båten men jag vill ha en åkkapell och båten har bara en hamnkapell så jag måste identifiera båten för att kunna köpa rätt till den. Idag ringde jag mina försäkringsbolag för att få hjälp men dem har inte möjlighet att ta fram uppgifter jag behöver, google undersökning gav inget heller då vänder jag mig till er. Min fråga är, Kan man identifiera båtens tillverkarens och modellen genom skrov nummer?
×
×
 • Create New...