Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Regall

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Regall

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, har problem med en utombordare, mercury 15hk 2takt. Hade den nyss på service för den inte starta och det visade sig att det va vatten I bensintanken som hade kommit in förgasaren. Dem rengjorde allt, ultraljudstvätta förgasaren, ny soppa och den starta på ett kvarts drag och har fungerat toppen i 3 dagar. Nu började den gå ojämnt på tomgång, den dog när vi skulle lägga till och efter det startar inte. Vad kan ha hänt?
  2. Hej, har problem med en utombordare, mercury 15hk 2takt. Hade den nyss på service för den inte starta och det visade sig att det va vatten I bensintanken som hade kommit in förgasaren. Dem rengjorde allt, ultraljudstvätta förgasaren, ny soppa och den starta på ett kvarts drag och har fungerat toppen i 3 dagar. Nu började den gå ojämnt på tomgång, den dog när vi skulle lägga till och efter det startar inte. Vad kan ha hänt?
  3. Hej! Jag och en kompanjon håller på och transportseglar en båt, just nu ligger den I kåseberga och ska upp till trosa. Jag har skadat axeln och kan inte längre hjälpa till och han behöver hjälp över hanubukten, men helst till kalmar, finns det någon vänlig själ som bor i närheten som skulle kunna hjälpa till nån dag?
  4. Regall

    leveranssegling

    Har råkat köpa en 30 fots segelkatamaran i Göteborgsområdet och behöver få hem den till Trosa. jag har själv bara seglat ett 20tal gånger och vet inte om jag är redo för en sån här resa så tänkte kolla om det finns nån glad pensionär eller liknande som vill ut på äventyr och segla hem den åt mig?
×
×
  • Skapa nytt...