Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Lindberg_Dennis

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lindberg_Dennis

  • Placering
    Landkrabba
  1. Vad bör man ha för längd och motorstyrka på båten? Säg att man ska ha den till vattenlek, kortare dagsturer Och kunna åka 4 pers i den i typ 20-25knop Eller är det ett alternativ att se om man skulle kunna byta motorstorlek på den befintliga båten typ 40hk eller bättre att byta båt helt?
  2. Han skrev "att det vore bra att byta styrvajer då man inte vill att den ska kärva i 30knop" känns som glädje skrift
  3. Ok ska kolla om det går att justera motorvinkeln, så vattenskidor är att glömma med denna motor. Kanske blir att uppdatera den till ev. En 40hk då?
  4. . Hej alla. Köpte en Ryds 435 GT med en 30hk Johnson från -93. Den hade stått på land i ca.2 år men vinterkonserverades innan. Jag frågade om den kunde dra ring och vattenskidor med unga tonåringar efter och det skulle inte vara något problem inte ens med 85-90kg efter. Köpte nytt batteri, tändstift och i med ny soppa och vred om nyckeln den hoppade igång. Ner i vattnet med den den varvar upp enl. Mätaren till 5500varv men med en toppfart på 20knop med en person i (85kg) När den planar ut. Provade att åka igår med familjen 2vuxna 2 barn. 12-15 knop. Jag är medveten om att det är en liten båt med endast en 30hk motor på. Men borde den inte kunna hålla lite högre farter? Eller är det normalt? Någon som har några erfarenheter av denna båt? Eller har några tankar. Mvh.Dennis
×
×
  • Skapa nytt...