Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

JohanFalk1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

1 följare

Om JohanFalk1

  • Placering
    Kadett

Profile Information

  • Plats
    Blekinge

Mina båtar

  • Båtens namn
    Ryds 435 GTS, Crescent 434

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ja det är otroligt tråkigt, det kostar en del dom 10-20 dagarna man är ute.. Det är precis vad jag tänker göra nu, finns ju ingen som har tid att fixa motorer innan semestern nu heller. Alla nybåtsägare denna sommaren kommer bli en sommar att minnas 😂👍
  2. Just den biten kan dessvärre vara aktuellt 😂 men man är båt ägare, van det vill säga.
  3. Vart inne hos mmg Marine, och dom hade aldrig sett detta innan. Antagligen skrot men han skulle kolla om det var värt och laga.
  4. Värt att nämna är även att den star hur fint som helst och går både fram och bak. Låter dock metalliskt.
  5. Hej! Var ute i skärgården och åkte en sväng men sen när jag skulle taxa hemåt så började motorn helt plötsligt låta metalliskt och jag är helt okunnig om båtmotorer förutom det helt basiska. Vad är det som har hänt? Toppen? Panik!!
  6. @Mange249 Jag har hittat liknande och har också funderat på att bara polera upp. Men tycker det är tråkigt samtidigt att inte ha original utseendet på skrovet. Men hittar jag inget liknande så blir det att ta fram polermaskinen 😊
  7. Tusen tack Freeze, skickade ett mail nu och hoppas på svar 😊
  8. Hejsan Maringuiden, tänkte kolla om ni har koll på vart man kan köpa dekalerna på sidan på en Ryds 435 GTS, det ser så förbannat illa ut. Har försökt googla men utan resultat. Och har ni någon rekommendation på ett riktigt stark lädertvätt? Med vänligaste hälsningar!
×
×
  • Skapa nytt...