Jump to content
Tuesday 28 May 2024

Hagman1000

Medlemmar
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Hagman1000

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Körde med sugtömning och ingenting kom ut
 2. Men när man knackar på tanken så verkar det som att den är i hålig alltså tom samt mätaren visar det. det vattnet som kommer ut ur avluftningen är rent
 3. Jag har ett problem med toaletten i båten vilket är att det rinner ur vatten ur avluftningshålet på sidan när man spolar trots tanken är tom. det var tidigare stopp i avluftningen och körde med högtrycken i hålet för att få bort allting som kan sätt igen avluftningen. Nu så rinner det ut vatten och det borde ju ta slut någon gång om det är ifrån när jag gjorde rent hålet med högtrycken. det brukar också bubbla i toaletten när man har spolat så min tanke är att toaletten tar in vatten så att tanken blir full och därefter rinner ut ur avluftningen. Mvh: leo
 4. Hej! Nu har jag fått problem att uppvärmningen som är istället för glödstift lyser när motorn är igång och gör det hela tiden. Den har aldrig lyst förut men sladdarna som går till den är avklippt på båda motorerna.
 5. Någon som vet vart man kan få tag på orginal delar som finns med orginal till äldre princessbåtar, blandannat Interior prylar. Eller någon firma som tar in ifrån utlandet?
 6. Jag har försökt att testa min vhf men den fungerar inte. Det kommer upp no signal och jag har plockat ur vhf och kollat antennkabeln, men den ser bra ut. Någon som vet som brukar kunna vara fel på en vhf?
 7. Hej! Det är någon väldigt äcklig doft som kommer underifrån kylskåpet men jag har ingen aning vad det kan vara. Toalettanken sitter en bit ifrån men den luktar inte.
 8. Tjena! Jag har en röd ribbåt och det ser ut som den börjar bli rosa. Finns det något sätt att få den röd och fin igen?
 9. Hej hur får man båten att luka gott. Har testat att använda en manick som sprutar ut ozon så att det ska lukta fräsht men det fungerar inte. Jag vill ha den där goda doften av båten som båtar generellt brukar lukta.
 10. Hej! är det någon som vet hur man kan få tag på orginal prylar till princess. Bland annat bänk osv som är original eller andra delar.
 11. Hej är det någon som vet hur man får bort sot ifrån däck? Båten har legat nära en flygplats så det har blivit lite sit som sitter fast i plasten. Har testat klorin och andra sorters medel. Är det någon som vet hur man kan få bort det?
 12. Har nämligen också en princess 360. En snabb fråga är hur du lyckades byta olje filter samt impeller på styrbordsmaskin? Jag tittade lite och det såg rätt tajt ut.
 13. Tjena Jag har köpt en båt och han har inte utfört en service på ett bra tag. Jag tänker att jag ska byta Impeller, Olje samt bränslefilter och anoder och kylarvätska. Måste man byta Vevhusventilationsfilter eller Luftfilter. Har hört att man bara kan tvätta rent luftfiltren. Och att vevhusventilationsfilterna håller sig i ett bra tag. Är mann filter något som är bra? Det blir så j*vla dyrt om man ska köpa orginal filter till volvo penta. Samma med olja. Måste man ha orginal eller kan man köpa något liknande för en billigare peng. Det går liksom i cirka 40 liter olja i båda motorerna totalt. till sist det här med att byta kylarvätska. Har hört att man ska byta för efter ett tag. För annars så försvinner ett ämne i glykolen som gör att det inte ska rosta. Jag har så många frågor eftersom jag tror inte att min Far inte har så mycket koll när det gäller service.
 14. Tjena! Jag köpte en båt i somras och allting fungerade som det ska. Däremot när jag tog upp båten så fick jag stötar av propellern när jag jag hade den ena handen i backen. Det visade sig att den tidigare ägaren hade klippt jordkabeln ifrån sladden. Skulle det finnas någon chans att motorn ska ha börjat rosta på insidan även fast den inte är rostiga på utsidan. Är nämligen lite orolig. Vill nämligen inte ta ut båda motorerna för att tidigare ägaren har klantat sig.
 15. Det är snart dags för en ny säsong och jag tänker att jag ska börja beställa anoder och filter till motorn. Men är det någon som vet vart anoderna sitter på motorn på en tamd 63L-A för att vara mer specifik.
×
×
 • Create New...