Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Seplii

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Seplii

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Och, ja det sitter en temgivare på båda sidorna mitt emellan cylindrarna den på babord är två kontakter inoch styrbord har en. (Beige)
  2. Hej, har prova att koppla bort dom och märker ingen större skillnad, det anmärkningsvärda är att den inte larmar när dom är urkopplade! Ska ta ur dom idag och ohm mäta dom och se.
  3. Ja själtestet funkar. Lamporna blinkar alla fyra i rad och summern går. Ska plocka ur tempgivarna och mäta dom ordentligt.
  4. Anmärkningsvärt dock var att jag inte får nåt larm när jag kopplar ur tempgivarna, beter sig precis som vanligt, ska det inte larma????
  5. Hej Kopplade ur tempgivarna på båda sidor och testade innan jag tog upp igår, kändes som att den gick något bättre, varvade 4200 rpm, men inte bra dock. Har försökt att ohm mäta givarna men får ingen signal alls, ska plocka ur dom och kolla ordentligt dock. Har kopplat ur alla anslutningar som jag kan hitta vid motorn och tittat på kablar, svårt att se, men ser bra ut ockulärt. Googlade på SLOW och fick lite att gå på. Fan, håller på att bli galen, det är säkert nåt väldigt enkelt när man väl hittar det.....
  6. Den var urkopplad när jag köpte den googlat och det ser ut som det är gjort enligt konstens alla regler vad tror du den har att göra med att den rycker på högre varv?
  7. Bytt allt som har med bränsle att göra. Haft isär bytt soppa bytt slangar. Filter bulb mm😢
  8. Seplii

    Johnson 90

    Har en Johnson Ocean Pro 90 -97 som inte vill gå på fullgas. Börjar gå ojämt vid ca 3200 och kör jag i vågor så kommer den som en raket när den landar så det Kan vara nåt glapp som jag inte kan hitta Är det nån som råkat ut för detta fenomen och kan hjälpa mig framåt så blir jag oerhört tacksam. Den går hur bra som helst på låga varv och startar lätt. VRO urkopplad.
×
×
  • Skapa nytt...