Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

winter

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om winter

  • Placering
    Landkrabba
  1. Det här Morse-reglaget ser inget vidare ut men det fungerar bra. Kåpan är i gjuten aluminium som har varit vitlackad. Jag skulle vilja få bort oxiden som är grov som ett rivjärn, är det blästring som gäller eller grovrengörare på vinkelslipen?
  2. Tack för utförligt svar! Vad är bästa sättet att plugga sådana hål, en försänkt skruv i hålet+sikaflex eller spackla igen?
  3. Tack för synpunkterna! Det slår mig att badstegar som har lösa stödben nertill ofta är ledade upptill, då blir det inte samma belastning på de övre skruvarna. Jag har kollat på massor av stegar men akterspegelns "snedskurna" form gör att det inte är många som passar om man vill ha ordentlig längd på stegen.
  4. Jag tänker montera en badstege på min Askeladden 16-4400 enligt bild. Många badstegar har ju bara stödben som vilar mot akterspegeln längst ner, därför funderar jag på om jag kan strunta i att borra för de nedre fästen och låta stegen hänga i de övre skruvarna. Det vore skönt att slippa onödiga hål så långt ner på akterspegeln. (Den lilla svarta badstegen ska plockas bort för den är hopplös.)
×
×
  • Skapa nytt...