Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Dennis93

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dennis93

  • Placering
    Kadett
  1. Tack! Ni har rätt i att nöjen/soppan får kosta! Vilka andra oförutsägbara kostnader är det att tänka på om man är helt ny till båtvärlden? Vi har båtplats tillhörande vårat hus. Men tänkte på om försäkring o skatter o sånt är något som är svindyrt till såna här båtar? Nån som har ett hum hur mycket allt kan kosta per år? tacksam för alla som hjälper till med svar i tråden!
  2. Tänkte att enligt säljaren så ska den vara bränslesnål också, de är ju en faktor som kan spara pengar i längden.. Är det några fler som har inputs på om den senaste båten jag länkat?
  3. Tack alla för era tips. Har funderat på att höja min budget lite och har då fastnat för denna båt. Tycker ni att den är värd dubbelt så mycket som Sea Rayen för 125k som jag länkade ovan? Isåfall hade jag uppskattat om ni förklarade varför https://www.blocket.se/annons/goteborg/fritidsbat__glastron_gls_195_2009/89134987 Baserat på videoklipp jag sett på denna båt så verkar den gå väldigt fint på vattnet o förhoppningsvis kommer det inte in lika mycket vatten i denna bowrider, vad tror ni? Skulle uppskattat om ni har några inputs, då jag inte kan speciellt mycket om specs o vad man bör tänka på. Mvh Dennis
  4. Tack för bra svar! Eftersom båtlivet är helt nytt för mig så är det många faktorer att väga in som ni nämner som blir nytt för mig! Det jag tänkt göra med båten är att åka ut på dagsturer med vänner, fiska o sola. Det jag gillar med just bowrider är deras sportiga utseende och att det får plats med många. Men att det kommer in massa vatten är ju självklart något jag hade stört mig på! Bor i Östersund så det är alltså bara vid sjön båten kommer användas om det är någon faktor att väga in. Har ni något tips på någon båtmodell som är prisvärd för mina önskemål? (Helst plats för 4st+ pers att sitta) Budget 100-200k
  5. Hej! Jag ska snart köpa min första båt, då jag är helt ny på detta så tänkte jag höra med er innan. Det jag söker är en bowrider i prisklassen mellan 100-200k sek begagnad. Jag är ute efter en lättkörd, rymlig och rolig båt som helst inte ska vara allt för törstig. Specifikt har jag fastnat för dessa två: Bowrider - Volvo Penta V8 5,0 GXI 2006 - 160k sek https://www.blocket.se/annons/vastmanland/bowrider___volvo_penta_v8_5_0_gxi_2006/88026005 och denna bowrider Sea Ray 176 -2003 - 125k sek https://www.blocket.se/annons/stockholm/sea_ray_176__2003__ny_motor__2014__mercruiser/88848461 Tar gärna emot all tips jag kan få och gärna inputs på dessa två alternativen jag har tagit fram.
×
×
  • Skapa nytt...