Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Petterson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Petterson

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Någon som har erfarenhet av någon av dessa som kan komma med lite för och nackdelar? Ryds 500 HT Marieholm Concorde HT Skibsplast 490 ht Mvh Staffan
  2. https://www.blocket.se/annons/blekinge/ht_bat_mercury_60_hk/91631400
  3. Det satt solex förgasare. Jag testade pumpa för hand vid bränslepumpen utan lyckat resultat. Men nu är båten såld så nästa ägare skulle byta membran och se. Tack för svar.
  4. Tack för svar. Jag ska gå ner och kolla förgasarna ikväll. Den går förövrigt bra på tomgång. //Staffan
  5. Hej. Jag har en B30 med få gångtimmar som endast startar med startgas när den är kall men startar på första försöket när den är lite varm. Jag behöver starta 2-3 gånger med gas innan jag kan varva upp den så den inte dör. När den väl har startat ordentligt så dör den inte mer. Jag kör med 95 oktan.
  6. Dessa funderingar har även jag haft. Inspirationen kommer ifrån dom gamla pettersonsbåtarna. Jag tänker mig en planande ht-båt på ca 8 m och kanske 800-1000kg. Dom båtar som finns idag typ ryds camping och liknande är lite för små och daycruisers på 7-8 m väger ju 2 ton. Kommer jag över 2 billiga båtar så gör jag ett försök.
  7. Jag undrar hur man går tillväga om man vill montera ihop 2 båtar typ rana 17? På detta vi kan man få en båt på kansle 8-8,5 meter och samtidigt få en låg vikt. Hur skulle en sådan båt bete sig i vattnet?
×
×
  • Skapa nytt...