Jump to content
Tuesday 30 May 2023

Suss62

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Suss62

 • Rank
  Kadett
 1. Ja endast veven var monterad, men nu verkar jag fått bukt med problemet, har flyttat om lagerhalvorna lite runt så de sitter inte enligt märkningen, men nu kan jag med dessa dragna med rätt moment vrida runt vevaxeln med lätthet, har precis ätit middag och ska ner och sätta i kolvarna i blocket..Det enda som nu inte stämmer är märkningen på lagerhalvorna, men det skiter jag i. Jag får ändå tacka alla för tipsen!
 2. Svårt att mäta utan rätt verktyg, men gamla axeln med de gamla lagren borde ge ett positivt resultat, men tyvärr så nyper det ändå och lagren är av standrard dimension..De nya då!
 3. Endast vevaxeln är monterad så det kan det inte vara..
 4. Provade med en aluminiumlinjal som visserligen inte mäter micrometer men som visade att det inte var några problem med någon skevhet..
 5. Tyvärr så har jag inget att kolla med, men det borde inte vara några problem. Här en bild på gamla blocket och dess fel..
 6. Hej, jag hoppas få någon hjälp här emot mitt stora problem. Har ett B20 block jag tänkte ersätta mitt gamla aq130 block med som har en helt förstörd cylinder, eller vad sägs om ett ca 5 cm stort hål i en cylinder. Problemet nu är att det nya blocket som jag bytt vevlager på fastnar stenhårt, har provat med den gamla vevaxeln och de gamla lagren på samma plats med samma resultat. Går bara inte att dra runt vevaxel, jag har en gång i tiden renoverat en B20 till bil utan det här problemet, tog en aluminiumlainjal för att se om det slagit sig utan resultat. Någon här som har en ide om vad det kan vara..? Köper snart ett bättre beg. block som går runt..
×
×
 • Create New...