Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

theodorf

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om theodorf

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Eller det kanske inte finns, är bara vad jag har hört. Kan inte så hemskt mycket om båtmotorer men där är duoprop iallafall. 😛
  2. Hej Har en Volvo Penta 4.6 GI v6 med duoprop från 2000 (tror det är ett SX drev) Nu när jag ska ta upp båten för säsongen är därmed ta upp drevet så går det ej. Det ger bara ifrån sig ett klick både upp och ner. Har haft lite problem med det hela sommaren då det har varit väldigt segt att justera och nu tillslut har det lagt av. Vad kan felet vara?
  3. Finns inte risk att torka ut slangar etc om man kör med avfuktare?
  4. Öppnade kapellet och tog en titt idag. Fortfarande helt dyngsurt. Har öppnat upp där bak lite så får vi se om det hjälper annars får jag sätta in en värmefläkt/avfuktare
  5. Helt tätt på sidorna och där fram men även där bak fast inte lika tätt, mest för att det var krånligt att få till det. Är liksom öppet underifrån vid drevet.
  6. Hej Då jag har haft ont om tid och inte hunnit vinterförvara båten så har det skjutits fram tills idag. Båten ska förvaras utomhus och nu när hösten/vintern är här så regnar det hela tiden. Jag har täckt båten med dubbla presenningar nu men det har regnat så jag passade på att spola av den innan. Min fråga är om detta kommer att torka under presenningen eller om jag borde sätta in en värmefläkt där ett tag?
  7. Filerna var för stora för att ladda upp så ni kan se dom andra här https://imgur.com/a/a0YwZad Kanske snåla lite när jag sa 100 meter, det är kanske 500 meter den ska köras. Ser att det är mindre luft i däcken varje gång jag kommer dit. Är det vanligt?
  8. Jag köpte trailern precis för 4500kr. Såhär ser det ut nu, ska köpa pallbockar också
  9. Känns väl som mycket jobb om det inte behövs. Ska ju få upp den på trailern igen och det var svårt redan när den låg i vattnet
  10. Sidohjulen balanserar den endast just nu. På "mittenhjulen" av trailern så ligger endast båten på 3/4. Skickar fler bilder imorgon. Hade tänkt köpa fyra stycken pallbockar också så att den inte står på hjulen som du säger.
  11. Aktern sticker väl ut 0.4-0,5 meter från släpet + drev. Behöver man ha ett kölstöd där?
×
×
  • Skapa nytt...