Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Klockhoff

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om Klockhoff

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Biltema säljet en förvaringsficka, art 25-758, ram med nät till sittbrunnen. Den ser likadan ut som dyrare, ex TREM. Den här produkten är riktigt usel. Nätet faller samman efter 8-9 månader. Jag reklamerade förra året, delgav deras kundservice om bristen. Jag fick ett nytt ex, som nu ånyo är sönderfallande,den monterades i augusti, båten var under pressening sedan oktober .Inget response vid ny kontakt med deras kundservice, som fortsätter sälja denna värdelösa produkt. Motvarande hållare från Trem höll i 7-8 år. Varning!!
  2. Jag har mailat Biltemas kundservice om ärendet och lämnat in produkten för deras bedömning. När jag läser flera av svaren på mitt inlägg, så verkar flera ha samma dåliga erfarenhet. För de som spekulerar om vilken slang jag avser, så finns art.nr angivet i inlägget ( grå slang i PVC med integrerad blåsa, 25- 7003)
  3. I maj monterade jag Biltemas universalbränsleslang på min lilla 4 t Mercury, således drift med vanlig 95 soppa. Efter 4 månader är slangen stenhård, så spröd att den läcker vid pumpblåsan. Jag har aldrig haft en sämre slang. Aktuell produkt är 25-7003. Så usel att den borde tas ur sortiment med omedelbar verkan.
×
×
  • Skapa nytt...