Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

tet_one

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om tet_one

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Har börjat kolla lite på Tohatsu men har svårt att hitta återförsäljare nära Västerås. Får se om det dyker upp någon 60hk av denna till lägre pris!
  2. Äger en DJI Osmo Pocket och är mkt nöjd med den. Hittade dock positiv information innan jag bestämde mig för att köpa den. Men här verkar jag dock inte hitta någon positiv information om Parsun. Har även frågat på en stor grupp på Facebook utan framgång angående Parsun. Verkar inte vara många som köpt dom större motorerna.
  3. Har sökt information om detta märke men hittar bara äldre trådar. Har även sökt på Google men hittar ingen vettig information. Finns det någon på forumet som äger en sån motor och kan dela med sig vad du tycker? Är tacksam om dom som svarar i denna tråd har erfarenhet eller känner någon som äger en sådan motor. Vet att det är en kinesisk tillverkare så lätt att man tittar ner på motorn bara för det. Är själv skeptisk till köp så därför jag startar denna tråd. Information: Parsun 60hk EFI 4-takts utombordare https://parsun.se/utombordare/F60
  4. Tack för svar. Ska försöka hitta en begagnad 60 hk 4t! Ska kolla på båten om jag kan hitta skylten. Tack för svar. Har kollat där innan!
  5. Hej! Har nyligen köpt en Uttern 5000AC men tyvärr så följde ingen motor med i köpet. Frågar därför er på detta forum vad ni rekommenderar för motor till denna båt? Vad får man för motor om man vill betala max 50 000 kr? Skriver direkt att jag är 100% nybörjare, har aldrig ägt båt innan. Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...