Jump to content
Monday 06 February 2023

Vidio

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vidio

 • Rank
  Landkrabba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack, det där ser riktigt najs ut. Hur ser du kring tankarna på kyrkviken? Är det djupare längs med kanalen än vad det ser ut?
 2. Tack för bra tips! Jag utgår från Bolviken på Värmdö. Nä, båten är inte värst stor, har ett djupgående på 0,8, så klarar du de det så borde väl jag klara det! Men jag tycker det ser så jäkla grunt ut på sjökortet? Som jag tolkar det går det en smal smal passage med ett djup på 2 meter, utanför den ospecificerat, men grundare. Eller? Malma Kvarn ser trevligt ut, även fast det ligger på fastlandet, det skulle kunna vara ett alternativ! Grinda är ingen favorit direkt tyvärr, ligger väldigt nära hemmahamnen, men jag tycker inte det är så charmigt... Högmarsö! Lite långt att gå kanske, men kanske kan gå ändå. Vad är det som gör det stället ballt? Berätta gärna
 3. Hej! Är noob i Skärgården, första säsongen med egen båt, så ursäkta eventuella korkade frågor. ska ut med svärfarsan i båten i helgen, tyvärr är han inte vidare intresserad av naturhamnar, utan vill gärna ha lite mer liv och rörelse. Jag tänkte ta han till paradisviken/Finnhamn för en kväll, där är ju vackert och gångavstånd till krogen om vi skulle vilja det. men de andra nätterna? Några tips på ”snarlika” ställen, som inte är för långt bort? (Båten marschar 6-7 knop...) Jag vägrar Sandhamn. Möja verkar superkrångligt att lägga till vid, eller? Har kollat vid värdshuset där, ser trångt och bökigt ut, dessutom ganska få platser? ingmarsö har vi gjort.... Finns det något mer? Stort tack på förhand!
×
×
 • Create New...