Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Anette1967

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Anette1967

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ska fixa de. Hade varit kul med lite historia om båten
  2. Hej. Har en landin 30. Finns de någon som som har någon som helst information om denna båt?
  3. Torkade rent durken bakom förarstol. Där hittade jag ett hål som det lös in genom. Kollade utsidan. Där sitter ju en skrovgenomföring. Stack in en pinne men gick bara en bit. Alltså hur vet man om alla genomföringarna är täta.
  4. Som jag fattar de enl skissen så är det nog vattenpump som läcker. Är det någon packning där då tror ni ?
  5. Aha fattade ingenting av skissen. Men om du kan tyda genom nr så ska jag kolla igen....tack
  6. Nu är den igång. Bytte bränslefilter. Men nu kom nästa milstolpe. Läcker vatten . Där vattenslangen går in i motorn sitter en rund grej. Därifrån droppar det. Hmmm någon som förstår vad de är för pryl på min beskrivning.
  7. Hej igen ingen är gladare än jag . Allt funkade nu perfekt. Va lite hjärnsläpp ang elen. Hmm blir så efter ett tag när man varit där ute. Allt bara snurrar. Men hur som helst. Ingen är gladare än jag trots inte fulländat resultat. Får gnista,, . Men srartar ej.. en undran. När jag kollar stiften så är där nåt klägg på dom. ????? Nej .... inte bensinslut haha har även uteslutit de. Meeeen. Båten har stått på land 15 år innan jag köpte den. Har ju tänkt plocka isär förgasaren o nya packningar...men kan de va problemet??? Eller bränslepump typ. Finns de på denna motor. Tacksam för all hjälp jag fått... men haär ni nån aning om vad som är fel?
  8. Åhhh tusen tack för er hjälp och ert så grundliga sätt att förklara så jag förstår. Ska testa detta.
  9. Hej igen. Blev lite avstannat då dynastarten pajade. Nu är den utbytt mot en annan. Tro det eller ej ......men dynastarten gick runt när jag vred på nyckeln..... helt grymt. Dock fick jag ingen gnista men antar att det är nåt fel i min koppling någonstans ???????? Har tom fått lampor o torkade att funka på knapparna. Gissa om jag är stolt.... allt tack vare er hjälp här. Ni har varit guld värda. Nu återstår då att få gnista... börjar lite smått tro att den ska hamna i sjön i år. Tusen tack alla
  10. Hmm ännu en fråga.... på vilken på på startrelä ska jorden sitta
  11. Måste bara tacka er alla hjälpsamma för all hjälp. Hade aldrig fixat detta annars. Hade blivit ytterligare en sommar utan båt utan er.
  12. Hmm minns inte vart jag köpte de. Va förra året o vi köpte flera st innan vi hittade ett som möjligtvis skulle funka. Hmm inte lätt när man e totalkorkad när de gäller el. Ett stort steg för mej att ge mej på detta. Lyckad i normala fall ej koppla en lampsladd utan kortslutning. Så att jag fixat detta är ett rent under. Men skam den som ger sej. Och man lär sej ju lite under tiden man håller på. Har alltid varit livrädd för ström.
  13. Märkningen på det nya låset är acc batt ign st. Någon som vet hur o med vilka trådar det ska kopplas?
  14. Hej. Tack för svar. Va batteriet tror jag som va urladdat men en ny fråga. Någon som har kopplingsschema t tändningslåset.
×
×
  • Skapa nytt...