Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

AMT175BR

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AMT175BR

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Går kanonfint i övrigt. Den startar direkt när den är kall. Kör man en runda på 10 min och sen går ner på tomgång så dör den och går inte starta. Höjer man upp gasen som sitter på reglaget så startar den, men går inte lägga i växel då. Och så fort man drar ner gasen så dör den. Dom ska börja med motorn på verkstaden imorgon, men har ni några tips, så tar jag emot dom 😃
  2. Hej! Det kom plötsligt. Filtret är ett metallfilter typ standard man gängar på en hållare med slang in ut på. Man trodde att det kunde vara detta problemet, eftersom den stått en vinter. Men som sagt inte en droppe vatten i filtret. Har lämnat in båt och motor nu på morgonen och pratat med Suzuki mekanikern. Finns inga felkoder heller. Så det är ett sånt där jävligt fel 😞. Men han hade en teori om att det är en trycksensor som spökar. Det är insprutning på denna motorn. Är det någon som haft liknande problem med en Suzuki, så får ni gärna dela med er av vad ni gjorde.
  3. Kan bränslefiltret som är helt nytt, täppa igen med vatten så motorn inte orkar på tomgång? Suzuki 70 hk -16 200 tim alltid servad varje år. Har tömt filtret i en glasburk och finns inte en droppe vatten i. Eller stannar vattnet kvar i filtret?
×
×
  • Skapa nytt...