Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Heathrow

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Heathrow

  • Placering
    Kadett
  1. Motorn är rätt. Det är max effekt båten pallar. Jag har beställt en 13” det kommer bli awesome :)
  2. När båten planat ut brukar jag alltid dra ner på farten så det kanske är en risk man får ta eller sätta dit en varvräknare. Jag läser mellan raderna att jag borde börja med att gå ner till 13 😎
  3. Hej ! Jag har en 10 år gammal HR410 med en Mercury 40 (2takt). Båten går fint och gör ca 47km/h med 3 personer i. Däremot upplever jag att den accelererar rätt dåligt. Motorn är det max man får montera på båten. Så min tanke är att byta ut propellern från stigning 14 till 13 eller 12. varje stigning gör ca 200rpm. Har ingen bra koll på hur mycket motorn faktiskt varvar och det känns trist att gå ner bara till 13 om jag kan gå ner till 12. Vore guld om toppfarten inte sjönk under 40kmh iaf. Ni som har erfarenhet av detta vilken propeller skulle ni byta till och varför ?
  4. Tack för utförligt svar ! Exakt vill bara få bort dessa sen blir det nog inga framtida problem när den nu står i sötvatten.
  5. Hej ! Har nyss köpt en 10år gammal styrpulpet plastbåt som stått i havet som har kristall/små stenliknande föremål under vattenlinjen. Båten står nu i en sjö och har aldrig varit bottenmålad Vad är detta och hur får jag bort dem?
×
×
  • Skapa nytt...