Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Mqlar

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Mqlar

  • Placering
    Kadett

Profile Information

  • Plats
    Gävle

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ja jag får testa limma ihop den så länge. Nu funderar jag på om jag kan klä den med glasfiber och gelcoat och gör den vit. Har aldrig arbetat med glasfibrer så vet inte om jag kan använda den som form och göra en helt ny eller om jag kan klä in den bara
  2. Mqlar

    Däckslucka

    Hej. Igår klev jag på kanten av min däckslucka och denna gång så sprack den, ända in till mitten 😑 Jag funderar om någon av er har någon lösning på detta. Alla nya ser ut att behövas monteras på en plan yta. Min är bara i plexiglas och det är en kant som sticker upp under som är fast, är inte bara att kapa upp ett nytt hål för har en upphöjande bakom så taket är inte plant. Något till på lucka som kan gå att modifiera så det funkar?
  3. Ja jag hade inte tänkt på att båten rullar mycket, blir lite jobbigt då! 😅 Får bli en handstrålkastare istället! Mindre jobb och betydligt billigare. 👍🏻
  4. Jag skulle vilja montera en fjärrstrålkastare på båten som man kan styra men vet inte hur jag kan lösa det med planering? Vill ha det både snyggt och praktiskt.
  5. Hej! Jag har precis köpt min första båt, en snipa sjömann 22 från -78! Jag har tänkt fixa iordning den invändigt. Så jag undrar vad folk har för färger på golvet som passar ihop med inredningen? Och är det lackad teak faner på skåpen? Hur fräschar man upp de på bästa sätt, för listerna in till ruffen är slitna.
×
×
  • Skapa nytt...