Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Yakobi

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Yakobi

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kanske är ett modernare backslag som oxå hade passat... men min kunskap brister. Vet någon ett modernare backslag som passar så vore ju det bra.
  2. Ja, även ms4 är ju över 20 år vid det här laget...
  3. Davids mekaniska antar jag att du syftar på!? Dom hade inga för tillfället. många som rekommenderat dem i mitt sökande. Verkar vara en av få som håller på med gamla VP saker.
  4. Så tänkte jag med! Så jag började ringa runt som en galning i jakt på ett ms4 backslag. Svaret jag fick tillslut som fick mig att sluta leta var att dom inte gått att få tag på på 5 år... senast han hörde någon som fick tag på ett hittade ett i Portugal. Så självklart hade jag gärna byt. Men frågan återstår om det går att använda mitt gamla!?
  5. Har varit i kontakt med sådana som säger att jag måste byta. Men även hört motsatsen.
  6. Hej! Min VP tmd40a från -82 med ms3 backslag har börjat krångla något och jag tänkte byta till en Tamd41a. Dock är det nog en Aqad41a då det är drev monterat idag. kan jag använda mitt ms3 backslag eller måste jag hitta ett ms4? Samt måste jag ha en annan sprängkåpa än den som sitter på idag? Kan jag använda den sprängkåpa som sitter på min nuvarande tmd40a? Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...