Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Oscar_ODL

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Oscar_ODL

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej! Är det någon som har erfarenhet hur kvaliteten är på dagens evinrude g2 maskiner? Funderar på att köpa en med noskon men då försvinner alla garantier. Med Yamaha och även Mercury vet man vad man får men hur är det med Evinrude? Någon som vet?
  2. Oscar_ODL

    Batterier

    Hej, Jag undrar om det verkligen lönar sig med lithium batterier trots det saftiga priset. Vad för märka ska man ha? Vad är skillnaden mellan lithium och bly?
  3. Hej, Jag undrar därför vad man ska ha för rib, Jag vill ha en med riktigt hög kvalitet, grymma egenskaper och mjuk gång i hårdsjö. Ska även vara sportig att köra. Vad ska man ha? Gärna med en klass B offshore. En båt som ska vara rikitgt pålitlig som aldrig går sönder oavsett. Vat någon vad rupert har för byggnadsmaterial på deras båtar? Tänker plasten inte hypalon tuberna. Svar uppskattas!
  4. Hej I hårdsjö räcker brukar man säga att båten ska vara över 6.50 M för att ligga ovanför vågtopparna. Tex så är Ruperts R6.a grym i hård sjö vilket man även ser på klassifikationen (B offshore) vilket endast är 6.20 lång. En Rupert R8 lämpar sig ännu bättre när du har längre skrov samt högre vikt och mer kraft som orkar driva.
×
×
  • Skapa nytt...