Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Gnuttan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Gnuttan

  • Placering
    Kadett
  1. Gnuttan

    Hjälmarsnipa

    Hej, Någon som har tips på var jag enklast säljer en Hjälmarsnipa med släp? Vilka Forum/försäljningsställen är bäst för det. Båren finns utanför Örebro. Tack på förhand alla tips.
  2. Tack, det låter logiskt! Se svar till Peter om läckage! Klegget är som sagt väldigt kletigt men går att tvätta bort med VIM tex, kan det ändå vara vattenlösligt lim även om det är så kletigt? Och använder man vattenlösliga lim till båtar? Troligtvis är vinylklädseln original, det har varit samma ägare på båten sedan 1978 och han verkar för övrigt varit väldigt rädd om båten. Dock för länge sedan haft små barn som kört med plastbilar på väggarna som orsakat de små hålen.
  3. Tack! Intressant, för det är visst ett litet läckage från ett eller flera pulpitfästena som gör att det läcker in vatten längst fram i förpiken, längst ner vid teakväggen. Se bild.
  4. Hmm...babords- och styrbordssidorna av förpiken verkar klädda med någon typ av plastväv. I denna är det flera små hål och därifrån kommer kletet. Jag har också lagt upp en bild nu. Fanns en tråd från 2007 om detta men inget slutligt svar el lösning på det hela.
  5. Hej! Snor är jag helt säker på att det inte är, men tack för tipset. Här kommer en bild!
  6. Vi har just fått överta en Maxi 68 och upptäckt flera små hål i innerväggsväven i förpiken där det sipprat ut grönt klegg. Kletigt och lite svårt att få bort det från strukturen. Har tvättat nu men kommer säkerligen tillbaka? Någon som vet vad det gröna kletet är? Hur tätar man bäst hålen, helst skall ju väggen gå att måla om efter tätning.
×
×
  • Skapa nytt...