Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Adhinio

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Adhinio

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Oh tack perfekt. Fick fram samma information i textformat innan jag såg din video. Blir att se över detta direkt! Tack för snabb hjälp.
  2. Direktinsprutad Optimax 75 hp 2006 - Vilken olja ska jag köpa för att fylla på via detta lock? Finns det andra ställen som måste fyllas på med olja? (Jag är HELT ny gällande båtar och motorer)
  3. Efter att jag lagt i båten efter vintern så ger båten ifrån sig flera pip i samband med körning. Jag kan inte svara på om de kommer från motorn eller reglaget. Det kommer 3-4 pip, sedan blir det tyst. Detta återupprepas hela tiden när man kör. Kan det vara så att oljan börjar ta slut? Eller har ni andra erfarenheter om vad det skulle kunna vara? Tar gärna emot all hjälp jag kan få då jag inte är båtkunnig.
  4. Jag har en Örnvik 510 CLX (se bild) och ska inskaffa mig en motor till denna snarast. Jag är väldigt okunnig på båtmotorer och skulle därför uppskatta all seriös hjälp jag kan få. Jag har kikat runt och hittat en Mercury 90hk 2-takt från 2002 (ELPTO) som det sägs vara bra tryck i. Jag är ingen storåkare, utan mest fritidsåkare som vill kunna dra på en weakboard och glida runt, ta mig till mina fiskespots på ett snabbt och smidigt sätt samt kunna ta med familj och vänner till badställen i skärgården/mälaren. Är denna motot något för mig?
×
×
  • Skapa nytt...