Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Lassepasse

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lassepasse

  • Placering
    Landkrabba
  1. En annan sak: Motorn skrek bedrövligt när jag gick från gas framåt till back, men det var efter det att styrningen slutade funka (jag tappade behärskningen). Tror ni att motorn kan ha skadats?
  2. Ja, säljaren har erbjudit sig att stå för kostnaderna. Rodret lossnade när jag puttade på det. Jag tog i lite, men inte för kung och fosterland. Det var hårt angripet av rost. Det ramlade bara av i det övre fästet, så jag kunde lyfta av det och lägga det i båten. Fast det krävs nog ett nytt roder ändå.
  3. Tack för hjälpen! Jag dök ner med cyklop för att titta på rordet. Jag puttade lite på det och då ramlade det av. Så det blir varv i morgon.
  4. Hej! Har just köpt min första båt, en Adec 700s snipa. När jag testade den vid köp svarade rodret bra, men när jag körde första egna turen svängde båten knappt vid max rattutslag. Andra gången hade rordet vridit sig så att det knappt stod rakt akterut vid max utslag. Vad kan ha hänt och hur kan jag fixa det? Kan ha varit lite hårdhänt med gas och backreglaget, men inga extrema rörelser i min mening. Tack för tips! Obs: Jag är total nybörjare. Kan inget öm båtar eller båtmotorer.
×
×
  • Skapa nytt...