Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Emaneul101

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Emaneul101

  • Placering
    Kadett
  1. Okej! Beställde packning i morse men hade la säkert fått den snabbare genom Mekonomen. Ska försöka få lite hjälp att kolla på toppen och hoppas på att de går att fixa.
  2. Ska försöka lossa toppen idag och försöka fixa ny packning och är väll lika bra och hitta nån som planar toppen med då och hoppas på att de blir nån mer båttur i år
  3. Var nere i båten idag och tog bort bensinfiltret på slang mellan tank och pump,kollade också om de va nån skit i tanken och hittade lite skit i filtret i röret ner i tanken. Så testade att åka ut en sväng och köra efter jag rent och den gick bra så tror detta var problemet att den inte har orkat gå vid belastning så får tacka för tipsen! Men när jag vände för att åka hem så gick topplocks packningen under avgaslimpan men jag har inte kört båten varm men vet att ägaren innan hade kört den varm och att impellern var helt slut när jag bytte den så om detta kan ha orsakat ett mindre läckage till att packningen gick nu eller är det något annat jag ska ta att titta efter? Tack på förhand!
  4. Men får ta en bättre koll så den verkligen är okej men Känns iaf som att den får för lite bensin vid gaspådrag. Har ju satt på ett litet besinfilter på slangen från tank till bränslepump om det kan ha nått med flödet vid gaspådrag att göra?
  5. Har kollat den slangen som ventilerar tanken och den verkar okej
  6. Det ska va rengjort då jag hade problem med bakventil. Så fick tabort den och så rengjorde jag röret men sitter ingen bakventil på nu sitter en vanlig nippel nu bara. Den går bra på tomgång det är så fort man kör med den det blir problem
  7. Hej! Jag har en mercruiser 3.0 1998 som jag har försökt att få och gå som den ska men har forfarande problem. Den dör och går ner i varv efter jag kört med den en stund går bra fram tills detta problem uppstår efter de så är det som det nästan blir bensinstopp går ojämt och svarar inte på gasen och kan dö och bli svår startad. Har bytt rätt så mycket på den då jag har försökt att få den gå som den ska. Köpte båten i våras då jag visste att den kylde dåligt så har byt impeller och har även byt bälgar då jag fick in vatten på grund av dålig bälg. Men i motorn så har jag bytt bränslepump och filter, nya tändkablar, tändspole, rotor och fördelarlock, Nytt förgasarkit med packningar och munstycke och allt man får med till förgasaren så den ska va ren och hel. Gjort rent tanken med ny bensin. Den gick sämre innnan jag bytte det här då det misstände och gick väldigt dåligt. Har även satt på ett litet bränslefilter på bränsle slangen från tanken till bränslepumpen om det kan ha nått med flödet vid fullgas. All hjälp uppskattas tack på för hand.
×
×
  • Skapa nytt...