Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Jimpak89

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jimpak89

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för alla svar, de vart köp och hemfärden till sjöss gick kalas, intrycket jag fått av båten är verkligen bra, rejäl båt som gick otroligt fint i vattnet och planade snabbt!
  2. Tack Gelis för svar!:) HumptyDumpty, ja de där är ju tycke och smak, jag har en HT båt idag men vill testa DC nu, tror den passar mina behov bättre och jag gillar den till utseendet mer
  3. Okej, ja jag misstänkte nästan att dem kanske mådde bäst med minst en V6a. Men får åka och provköra och se. Så svårt med första inombordare att veta vilken motor kontra båt man ska välja. Gillade verkligen båten! Om den nu planar och har en marschfart på 20-25 knop, tror du den skulle gå tungt och dra mer bränsle än om de suttit en V6a i? Tack för svar!
  4. Har länge varit ute efter en DC båt och nu dök denna upp, ser välplanerad ut för sin storlek och jag gillar verkligen utseendet. Dock så sitter det en Volvo penta aquamatic 145A, B23 , 145hk i den. Har läst mig till att denna båt är ganska tung för sin storlek, är motorn då tillräcklig för båten eller kommer den få jobbigt att plana och bara dra en massa bränsle? Någon med erfarenhet av detta? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...