Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

odd_kodd

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om odd_kodd

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

785 profilvisningar
  1. Ja jag har prövat att byta hål på armen nere på backslaget, men det ger också en effekt av att back eller frammåt ej går att lägga i. Min tärning är justerbar, just nu är den i botten men innan nör jag hade den nästan längst ut så var det samma problem...Får gråa hår...
  2. I reglaget har jag prövat ändra men då funkade det inte ens lägga i backväxel.
  3. Ja det funkar korrekt då. Behöver jag längre kabellängd?
  4. Hej! Har en motor som är 3-4 år gammal och min reglagekabel hade gått sönder ner till backslaget, därför bytade jag ut den. Men nu har jag fått ett märkligt problem. När jag lägger i backen händer först inget, sen drar jag på lite mer gas så går det cirka 15-20 sekunder innan backen helt plötsligt går i. Vad kan felet vara? Inställningen på kabellängd är samma som det varit förut.
  5. Ja du förstår mig rätt! Jag vill ha handpumpen på skithuset av den anledningen att där går mindre vatten, men även att där är en väldigt liten yta att placera en kran. Därför tycker jag den är bra. Jag var lite orolig att tryckvattenpumpen skulle dra luft.
  6. Eller borde jag sätta tryckvattenpumpen så att den försörjer båda kranarna? Givetvis byter jag ut skithusets kran till en lämpad. Men hade gärna haft kvar min handpumpare där!
  7. Halloj! Har installerat en tryckvattenpump som går på pentryt. Men inne på skithuset sitter det en handpump. Blir det problem? Båda kranarna är kopplade till varsit utlopp från tanken. Dvs. De va. Handpump på skithuset och Tryckvattenpump till pentryt. Bra eller anus?
  8. Ja, så brukar jag med göra men vid vissa applikationer ger väl glasfiberstrån bra mycket bättre hållfasthet?
  9. Hej! Jag har hittils blandat glasfiberspackel själv med färdigköpta glasfiberstrån polyester och fyllnadsmedel. Men nu är min klippta glasfiberstrån slut och butiken här på landet har inte mer. Däremot ha jag en jäkla massa glasfibermatta, men behöver tips på hur man får stråna i mattan att släppa. Om man bara klipper så blir det ju massa ihopsittande strån. Hur får man dem att separera?
  10. Kontakta skillinge varvet, de kan säkert hj'älpa dig och ligger ju i din närhet.
  11. Har 10mm2 kabel i min båt från batteri till säkringsskåp. Men jag behöver ha 16mm2. Kan jag då bara dra en till 6mm2 kabel eller måste det va en kabel som är 16mm2?
  12. Hej hej! Är igång med att göra en plattform i fören på min båt där det skall vara förvaring inne i samt att den kommer fungera som ryggstöd. Skivan som skall ligga ovanpå måste därför mallas längs med skrovet innan en plyfa plastas fast. Men huurgör man enklast en mall för att få ut vinkeln? Jag tänkte ta mjölkpapp och skära med linjal längs med skrovets insida fast det finns säkert bättre lösningar?
  13. Tackar för det! Har en jäkla massa plywood i garaget så det var lite dit jag ville komma...
  14. Vad tror ni om att använda plywood? Eller det skulle aldrig funka?
  15. Ja det verkar som att folk kör polyester och divinycell hej vilt. En divinycell är läättare att skära till va än en bonocell/polyuretanskiva?
×
×
  • Skapa nytt...