Jump to content
Saturday 01 October 2022

Bernt-Inge

Medlemmar
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bernt-Inge

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. Är det någon som kan tipsa mej hur man gör om man vill koppla upp mot datorn för att kunna lägga ut rutter och waypoints? Skulle ju vara skönt att sitta inne i stugvärmen och göra detta under vintern. Det sitter ett chip med Navionics sjökort över västkusten i den. Med vänliga Hälsningar Bernt-Inge
 2. Ok - många tack för infon - skall forska vidare. Med vänlig hälsning Bernt-Inge.
 3. Någon form av missförstånd - finns naturligtvis igen motorolja - det är en helt vanlig 40 hk Mariner 84 tvåtaktare som jävlas så som jag beskrev från början. Med vänlig hälsning Bernt-Inge. P/s Nån som har synpunkt ang. kompressionsprovet? Det skilde 0,4 bar mellan cylindrarna / Ds.
 4. Nej det är en tvåtaktare från 84.
 5. Nej - tyvärr har jag inget foto. Men stiftet blir så igensatt att det i princip täcker hela alltihop. Svårt att säga vad det är, som nån emulsion - Jag var ju själv inne på topplockspackningen, men som sagt skillnaden mellan cylindrarna var ju 0,4 - Det borde väl vart mer då eller?? Med vänlig hälsning Bernt-Inge
 6. Många tack! Skall kolla där. Med vänlig hälsning.
 7. Hej. Som ni märker är jag jävligt okunnig. Vad är triggspolar? Hur många finns? Var sitter dom? Kan man testa dom? Mvh Bernt-Inge.
 8. Hej. Tusen tack för era svar!! Ska försöka kolla som ni säger. Motorn det gäller är en tvåcylindrig Mariner 40 hk 1984 års modell. Med vänlig hälsning Bernt.
 9. Hej Jag har en Mariner tvåcylindrig, två förgasare, skall vara den sista Japantillverkade motorn, tror det är 1984. Motorn startar ok, men går orent, tål ej full gas och går i princip på en cylinder efter ett tag. Stiften är nya och när man tar lös dom är det övre ok, medans det nedre är helt igenkleggat. Har provat kompretionen och det skiljer 0,4 kg mellan cylindrarna. Bensinpumpen är ny, tändspolen är ny, stiften är nya. Tändkablar är nya. Är det någon som kan ha nån idé så jag kan gå vidare med eländet. Med vänliga hälsningar Bernt.
×
×
 • Create New...