Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Disa

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Disa

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för era snabba svar . Nu lärde jag mig visst någonting idag, yey
  2. Okej - så om det är en träbåt med plast på så är det ofrånkomligt dåligt? Jag gillar träbåtar, och skulle föredra att ta bort plasten isåfall. Men om jag ska ha en plastbåt kan den likaväl vara rakt igenom plast. Det är min nybörjare-åsikt iallafall. Men som ni säger så är det inget bra alternativ att ta bort plasten på en plastad träbåt... för då får jag, vad? En båt som läcker?
  3. Disa

    Plastad båt

    Är ny på det här med båtar, så ställer en massa "dumma frågor"... Plastad båt = någon slags plast man satt på över något annat grundmaterial i båten...? Om båten är gammal, måste man antingen sätta på ny plast eller ta bort den gamla?
  4. Men hörrni; första steget är inte att köpa en båt, eller tycker ni det? Så hur lärde ni er? Och vad rekommenderar ni mig att göra? Stegvis?
  5. Sventable: ja, ibland har jag tänkt att jag ska börja där, med en motorbåt. Men sen kommer jag på att det visst kan vara kul en stund, men i längden skulle jag bli trött på ljudet. Fast då kunde du väl en del om båtar och sjöliv innan du skaffade segelbåten?
  6. Tack pseudonym vad fint! Har kollat där, det får bli nästa säsong då isåfall.
  7. Caribic410: västsidan Jag har drömt stort och på sikt. Vill varsamt testa om drömmarna kan bli verklighet någongång. Jag har ingen erfarenhet och därför kan jag ju inte säga hur det kommer att bli
  8. Haha, tack för varningen PeterK, jag är en kritiskt tänkande människa, så jag köper inte allt jag hör
  9. PeterK: Det hade jag så gärna gjort, hade varit det bästa, tyvärr känner jag ingen med segelbåt.
  10. Behemac : Precis, förarintyg har jag läst mig till, finns kurser i det, de flesta dock enbart teoretiska. Känns som att man vill börja praktiskt. Är det kurser som gäller eller finns det andra alternativ? Haha, jag kan tänka mig det, men det ligger inte för mig att tränga mig på.
  11. Hej alla båtentusiaster! Som överskriften säger: hur gör man? Vilka steg är lämpliga att ta, och i vilken ordning?
×
×
  • Skapa nytt...