Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Lie

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lie

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tjena! Jag har haft en liknande uppsättning å det som troligen kommer hända är att den kommer att luta åt ena sidan minns inte vilken,men jag hade en sandsäck längst fram på 50-60 kg, sen är det om du ska dra typ vattenskidor och det är tungt då har den svårt att komma upp ur vattnet å det är som jag det för att båten blir kort och gräver ner baken ( jag hade ingen tilt )
  2. Lie

    Volvo Penta D6

    Hej! Ville kolla om det är någon som har tips på vad som kan ha frusit sönder i min VP D6 i vinter? när jag startade den vid sjösättning så larmade den direkt , det stod att stäng av motorn omg. efter att jag öppnat motorluckan och sätt att det läckte både vatten och olja så gav jag upp och stängde motorluckan jag är inget vidare på att skruva själv men om någon tror sig veta vad som kan ha gått sönder?
  3. Lie

    Finnspeed

    Hej! Ny här men tänkte kolla om det finns någon annan som grejat med en Finnspeed 435 k eller med en Mercury 650? har lite funderingar runt var man hittar delar till motorn, och om det finns tips på vad man ska titta till när den stått ute en längre tid?
×
×
  • Skapa nytt...