Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

rhomax

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om rhomax

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för svar. Nej jag har inte själv varit vid båten utan fick bilden och frågan av en kompis, men är själv novis.
  2. Hej! En fråga om Finnmaster 55 SC. Till vänster om motorn sitter någon form av luftning/påfyllning (synlig med ett gummilock). Någon som vet vad det är?
  3. Det kan nog bli att man kör över ex mellan Färjestaden och Kalmar en del och då är det väl ca 3.5 sjömil. Är dålig på hur mycket det kan blåsa för att det ska kännas ok, men är 6-8 sekundermeter i Kalmarsund för blåsigt tro?
  4. Hej! Jag funderar på att köpa en styrpulpetbåt. Jag har dock lite erfarenhet av dessa båtar och önskar därför lite tips och råd. Jag bor på Öland och skulle vilja ha en styrpulpet för att kunna köra över kalmarsund mellan Öland och det mer ö-rika fastlandssidan för fiske och dagsutflykter. På Ölandssidan kommer det nog bli en del vattenlek och i framtiden sport i form av åkring och vattenskidor för barnen. Jag har kollat lite på båtar i storleken ryds 548, men är denna tillräckligt stor för att köra över sundet på ett säkert sätt anser ni? Vi är fem i familjen och ibland kanske ungarna vill ha med en kompis så vi blir väl max 6 st i båten. Storlek på motor? På Ölandssidan har svärföräldrarna sitt hus nära stranden där vi gärna vill kunna lägga till, men tyvärr är det ganska långgrunt och så även intill en del öar så kanske bör båten inte vara för djupgående? Tips och åsikter tas tacksamt emot.
×
×
  • Skapa nytt...