Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

sidneychristensen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sidneychristensen

  • Placering
    Landkrabba
  1. Haha underbar humor i början - tack för ett klockrent inlägg! Jag ska ta till mig det, en färdigutrustad båt - som många andra också verkar tycka är vägen att gå. Vi vet dock inte riktigt vart man ska vända sig för att hitta en Sjöduglig - billig båt för att göra just detta. Men det vore helt klart en väg att gå, köpa båten på plats där det redan är varmt och skönt och segla till Svea. Har du kanske något svårfunnet tips på ställen man kan vända sig till om man söker begagnade sjödugliga - utomlands?
  2. Tack så mycket för tipsen kapten Nobbing! Den i stål såg riktigt intressant ut, fanns mycket utrustning men invändigt kanske inte riktigt klar ännu - kan vara någe. Jag ska ta till mig tipset att försöka hitta en udda båt som är rustad för lite längre segling.
  3. Icke utbildad inom sjöbefälsskolan utan mer "kapten i sinnet" eller närmare bestämt "förare" för den skuta vi ska segla. Men tack för att du tog dig tid att svara på mina frågor! Det problemet vi står inför är snarare val av skuta, har försökt läsa runt lite på (de billigare modellerna) utav fungerande havsseglare.
  4. Hej alla veteraner, vi är tre kamrater från studierna som nu planerar att sticka ut på en långsegling - se info på kickstarter länken nedan. http://kck.st/1UTNH1c Vi funderar på att köpa oss en Albin vega, har ni några erfarenheter av långsegling med denna typ av båt ? Finns det några bättre alternativ ? Titta gärna på kickstartern och ge tips på vart seglingen kan tänkas bli tuffast, om ändringar i färdplan bör ske och så vidare. Vänligen //Sidney Christensen - kapten.
×
×
  • Skapa nytt...