Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

JakLind

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JakLind

  • Placering
    Kadett
  1. Inte äldre än tre månader har jag fått som rekommendation. Hur brukar ni göra med stabilisator i bensinen? Är det något ni använder över alls? Inför vinterförvaring endast kanske?
  2. Tack för snabba svar! Nä, jag har heller aldrig sett att någon har det på lös tank. Antar att det är för att undvika kondensvatten som man har det på fasta tankar..
  3. Hej! Har precis beställt en e-tec 50 hk till min Buster M. När jag har läst runt lite på nätet verkar det som att vissa har ett vattenavskiljande förfilter mellan tank och motor. Vad säger alla ni erfarna e-tec ägare där ute!? Behöver man ett sådant filter eller är det bara löst snack (som så mycket annat)??
  4. Okej! Det förklarar ett och annat! Den handeln i St Anna visste jag inte att dom hade e-tec! Passar ju rätt bra iom att jag fiskar mycket i området. Någon som har erfarenhet av dem??
  5. Det stämmer men dom säljer och servar bara mercury vad jag vet...?
  6. Tack för tipset! Karlsro säljer bara Honda och Mercury. Tejby däremot verkar ju sälja evinrude. Ska höra med dom! Har du någon erfarenhet av Tejby? Hade ju helst viljat ha en auktoriserad verkstad närmare dock! Typ Norrköping-Valdemarsvik...
  7. Hejsan! Jag är inne på att investera i en ny 50 hk tvåtaktare (evinrude/touhatsu). Är det någon här på forumet som har koll på nån bra återförsäljare i närheten av Linköping/Norrköping? Har försökt googlat mig till det men hittar bara i Nyköping och Oskarshamn som närmast. Skulle givetvis kunna köpa där men behöver åtminstone en auktoriserad verkstad i närheten av där jag bor.. Tacksam för lite vägledning
×
×
  • Skapa nytt...