Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

WhitePearl

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av WhitePearl

  1. Vi har haft stor båt innan med allt som behövs när man ligger ute länge men nu ska vi inte spendera lika mycket tid på sjön så därför letar vi mindre båt. Vi vill ha den för vattenlekar och möjlighet att ligga ute några nätter i naturhamn. 2 vuxna + 2 barn. Utrustning vi vill ha är ankarspel bak, dusch på badbryggan, kylskåp/kylbox, pentry med gasspis, värmare. Stickkojer hade varit bra men hittar ingen lämplig modell i den storleksklassen.
  2. Behöver hjälp! Vilken daycruiser tycker ni är bäst? Har tittat på Finnmaster T7, Nordkapp Noblesse , Uttern D77, motor ca 225-300hk. Har svårt att välja...
  3. Jag tackar så mycket för det tänket Rikard. Har du själv båt och vad för motor i så fall?
  4. Köpte du din utomlands lr i Sverige? Om utomlands, gjorde du affären själv lr med hjälp av någon?
  5. Ja har kollat på en 04 med Dp 310/hk.och en 05 Dp/350 båda med ca 350tim. Och har nu några på gång söderut
  6. Det var bra information, har lagt märke till att det aldrig är ankarspel bak men har inte tänkt på toatank mm. Elverk är nog ett måste för oss. Tyvärr finns det inte så många 40'or i Sverige så man måste ju kolla utomlands.
  7. Tack för svar! Tycker också att det är en av dom finare båtarna. Har tittat på båtar både med och utan elverk. Har du elverk? Om du har, använder du det ofta och är det något du rekommenderar? Tittade senast på en utan elverk och det går på ca 100' att sätta in.
  8. Har tänkt köpa Fairline Targa 40. Nån som har positiv/negativ feedback? Motoralternativ D6, ska man ha 310, 350 eller 370hk? Är det stor skillnad på bränsleförbrukningen?
×
×
  • Skapa nytt...