Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

damzi10

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om damzi10

  • Placering
    Kadett
  1. Tänkte serva båten nu i höst, Har en VP AQ2011A vad ska man ha för olja till den? Och har ett VP 290dp drev, vad för olja till drevet? Vad kan mer vara bra att byta när man endå håller på?
  2. damzi10

    Garmin 720S

    Söker en Garmin 720S har alla kopplingar och ställning men behöver enbart den. Har googlat och så men svårt att hitta, någon som har en till salu eller vet vart det finns att köpa? Tack på förhand
  3. Vad tror du det kan kosta att sätta dit mantåg och lacka om den, det skulle ge den ett lyft.
  4. Jag skulle precis nämna den som en möjligt alternativ http://www.blocket.se/stockholm/Fjord_Attache_Hostpris_63251862.htm?ca=7&w=3när du ställer frågan. Köpare har ett ganska bra förhandlingsläge nu när det är ganska sent på säsongen. Är dom svårsålda senare i framtiden ? vad tycker ni om motorn och drevet ?
  5. Jo men jag tycker att experterna kan tipsa på vilka som är prisvärda
  6. Har ni några länkar till några som är till salu för min budget? Vore schysst
  7. Albin 25 är ju en ruskigt ful båt enligt mina ögon, men windy 24 och Ancas Queen var ju vackra. Säg att man har en Volvo Penta motor 250A/SP 2.5 liter och ca 140 hk vilken förgasare passar till den då ? funkar det med vanliga volvo bilförgasare?
  8. Vilka motorer föredrar ni ? VP 250A/SP vad tycker ni om dem ?
  9. Ålder spelar egentligen ingen roll, bara den ser rätt så modern ut. Nej en inombordare funkar och egentligen det jag söker. Är ensam men har polare som även har båtar och säkert vill åka i min. Maxknop spelar egentligen ingen roll är inte ute efter jättehöga farter utan mer att glida omkring i. Är inte så mekkunnig men har polare som är duktiga när det gäller att mekka. Skicka gärna länkar på båtar från tex blocket. Mvh
  10. Hej, jag är ute efter att köpa en båt nu inom kort. Det jag vill kunna göra med den är att åka ut och kanske sova över några gånger per sommar, storleksmässigt så passar en för 4-5 personer för mig. Skulle gärna vilja att det även finns kök och toa i den. Har ca 50.000 kr jag kan lägga på en båt, men skulle även kunna ge 55.000 om det behövs, beroende på skick och hur snurran funkar. Funderar på en Fjord 21 , men vad har experterna att säga om den ? Ge mig gärna tips och länkar här på MG. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...